Hydra 6 – Strawberry Siege

H Hydra 6® έχει παρασκευαστεί με τον απόλυτο σχηματισμό Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος – Απομονωμένης Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος και τον απόλυτο σχηματισμό Καζεΐνης – Μικκυλιακής Καζεΐνης, στην τέλεια 50/50 αναλογία.

  • 50% Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος – 50% Μικκυλιακή Καζεΐνη
  • Περιέχει περίπου 25 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα.
  • Μπορεί να καταναλωθεί πριν την άσκηση, μετά την άσκηση ή και πριν από τον ύπνο – δεν χρειάζεται να αγοράσετε 2 ξεχωριστού τύπου πρωτεΐνες.

H Hydra 6® έχει παρασκευαστεί με την απόλυτη αναλογία Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος-Απομονωμένης Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος και την απόλυτη αναλογία Καζεΐνης-Μικκυλιακής Καζεΐνης, στην τέλεια 50/50 αναλογία, μία φόρμουλα την οποία οι ερευνητές χαρακτηρίζουν ως την ιδανικότερη.

H Hydra 6® σας παρέχει ευελιξία και ευκολία μιας και δεν χρειάζεται να αγοράσετε δύο ξεχωριστές πρωτεΐνες για διαφορετικές στιγμές της ημέρας και είναι κατασκευασμένη ώστε να παρέχει στους μύες σας την υψηλότερη ποιότητα πρωτεΐνης που είναι διαθέσιμη αυτή την στιγμή στην αγορά. Οι αθλητές που προπονούνται σκληρά χρειάζονται την «άμεσης δράσης» Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος και την «αργής αφομοίωσης» Πρωτεΐνη Καζεΐνης πριν από τον ύπνο και σε στιγμές της ημέρας που δεν θα καταναλώσουν πρωτεΐνη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε ότι αφορά την Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος, επιστημονικές έρευνες μας εξηγούν πως όσο υψηλότερα είναι στο αίμα μας τα επίπεδα αμινοξέων, τόσο δίνεται «σήμα» στους μύες για γρηγορότερη Πρωτεϊνική σύνθεση (χτίσιμο μυών). Κανένα είδος πρωτεΐνης δεν μπορεί να φτάσει στα όρια τους τα επίπεδα αμινοξέων περισσότερο από την Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος. Μπορεί βέβαια να μην αρκεί από μόνη της αυτή.

Δεκάδες έρευνες έδειξαν πως η Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος σταματάει τη μετάδοση αμινοξέων μετά από περίπου 3,5 ώρες, τη στιγμή που η Καζεΐνη όχι μόνο συνεχίζει τη μετάδοση για διπλάσιο χρονικό διάστημα αλλά διασφαλίζει και τη θρέψη των μυών. Έτσι, η ιδιότητα της Καζεΐνης να ενεργεί με «δόσεις» και να μεταδίδει διαρκώς αμινοξέα στο αίμα για τουλάχιστον επτά ώρες, έχει αποδειχτεί πως βοηθά στον μη-καταβολισμό των μυών, δηλαδή αντί να σταματά, συνεχίζει το χτίσιμό τους. Η Καζεΐνη έχει ξεκάθαρα πλεονεκτήματα που η Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος από μόνη της δεν διαθέτει. Επιπλέον μελέτες αποδεικνύουν πως η λήψη συνδυασμού πρωτεϊνών μετά την προπόνηση, έχει πιο αποτελεσματική δράση όσον αφορά το χτίσιμο μυών για τις επόμενες τέσσερις ώρες, σε σύγκριση με τη λήψη μόνο Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος.

Το αποτέλεσμα της απόλυτης μίξης 50/50 Απομονωμένης Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος και Καζεΐνης, είναι η Hydra 6®, μία από τις ποιοτικότερες φόρμουλες πρωτεΐνης που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά συμπληρωμάτων.

Κάθε μερίδα Hydra 6® περιέχει περίπου 12-12,5 γραμμάρια Πρωτεΐνης που προέρχεται από Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος και 12-12,5 γραμμάρια Πρωτεΐνης, αφιλτράριστης, Μικκυλιακής Καζεΐνης που μας δίνουν το σύνολο των 24-25 γραμμαρίων πρωτεΐνης ανά μερίδα. Είναι κατάλληλη για χρήση πριν και μετά την προπόνηση, πριν τον ύπνο και οποιαδήποτε ώρα χρειάζεστε πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε δύο ξεχωριστές πρωτεΐνες, οι οποίες θα είναι κατώτερης ποιότητας και θα πρέπει ουσιαστικά να αναμειχθούν για να απελευθερώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Εγκεκριμένη από τον οργανισμό Informed Sports, ένα παγκόσμιο πρόγραμμα πιστοποίησης προϊόντων αθλητικής διατροφής. Το πρόγραμμα πιστοποιεί πως τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτό δεν περιέχουν απαγορευμένες ουσίες που υπόκεινται στους αθλητικούς αντί-ντόπινγκ κανονισμούς.

Ανακατέψτε 1 μερίδα (2 σκουπ) σε 200ml κρύου νερού ή γάλακτος σε ένα ποτήρι ή σε σέικερ. Χρησιμοποιήστε την πρωτεΐνη ανάμεσα από τα κυρίως γεύματα σας και μετά την προπόνηση. Πίνετε 8-10 ποτήρια νερό ημερησίως.

Για μέγιστα αποτελέσματα, καταναλώνετε 3-4 μερίδες καθημερινά για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Απομωνομένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος, Υπερφιλτραρισμένη Μικυλιακή Καζεΐνη (Γάλα), Πολυδεξτρόζη, Υποκατάστατο Κρέμας (Κλασματικά Διαχωρισμένο Φοινικέλαιο), Αρωματικές Ουσίες, Ανθεκτική Δεξτρίνη (Fibersol), Άμυλο Ταπιόκας, Ξανθανικό Κόμμι (πηκτική ουσία), Χρώμα (Παντζάρι), Γλυκαντικές Ουσίες (Σουκραλόζη).

Αλλεργιογόνα:

Για αλλεργιογόνα δείτε τα συσταντικά με έντονο μαύρο. Μπορεί να περιέχει ίχνη Δημητριακών που περιέχουν Γλουτένη, Αυγού & Φυστικιού.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Διατροφικές αξίες Ανά Σερβίρισμα (35g)
Ενέργεια Kj

Ενέργεια Kcal

563

133

Λιπαρά

Εκ των οποίων κορεσμένα

2g.

1.1g

Υδατάνθρακες

Εκ των οποίων σάκχαρα

3,9g.

1,7g.

Φυτικές Ίνες 1g.
Πρωτεΐνη 25g.
Άλατα 0,21g.
       Χαρακτηριστικά BCAA Ανά Σερβίρισμα (35g)
Λευκίνη 2451mg
Ισολευκίνη 1421mg
Βαλίνη 1489mg
Χαρακτηριστικά Αμινοξέων Ανά Σερβίρισμα (35g)
Τρυπτοφάνη 339mg
Θρεονίνη 1364mg
Φαινυλαλανίνη 951mg
Λυσίνη 2185mg
Μεθειονίνη 604mg
Αργινίνη 687mg
Κυστίνη 415mg
Τυροσίνη 949mg
Ιστιδίνη 530mg
Προλίνη 1840mg
Σερίνη 1233mg
Ασπαραγινικό Οξύ 2288mg
Γλυκίνη 398mg
Αλανίνη 1014mg
Γλουταμίνη+Γλουταμινικό Οξύ 4799mg
2019-06-12T07:25:50+00:00
Miraculous Brands
Miraculous Brands